Медицинска Апаратура, Ендоскопски Монитори , Ендоскопски Монитор FS-L2402D

Ендоскопски Монитор FS-L2402D

5,900.00 4,300.00 лв.
Сложи в кошницата
Медицинска Апаратура, Носилки / Стречери /, Болнична носилка

Болнична носилка

2,850.00 лв.
Сложи в кошницата
Медицинска Апаратура, Болнични легла, Болнично легло MYS-5200BN

Болнично легло MYS-5200BN

1,950.00 лв.
Сложи в кошницата
Медицинска Апаратура, , Антидекубитален дюшек

Антидекубитален дюшек

372.00 лв.
Сложи в кошницата
Медицинска Апаратура, , Детска инвалидна количка

Детска инвалидна количка

550.00 лв.
Сложи в кошницата
Медицинска Апаратура, , Инвалидна количка

Инвалидна количка

486.00 лв.
Сложи в кошницата
Медицинска Апаратура, , Акумулаторна инвалидна количка

Акумулаторна инвалидна количка

1,890.00 лв.
Сложи в кошницата
Медицинска Апаратура, , 7.5л. бутилка за CO2

7.5л. бутилка за CO2

350.00 лв.
Сложи в кошницата
Медицинска Апаратура, Диагностична апаратура, Портативен светлинен източник

Портативен светлинен източник

1,600.00 1,400.00 лв.
Сложи в кошницата
Медицинска Апаратура, Диагностична апаратура, Светлинен източник WLS ED300

Светлинен източник WLS ED300

2,860.00 2,160.00 лв.
Сложи в кошницата
Медицинска Апаратура, Юнити и Столове, УНГ Стол Oto

УНГ Стол Oto

5,300.00 лв.
Сложи в кошницата