Promerix за лапароскопска хирургия

№ - PrLp

Операционна маса за лапароскопска хирургия - Merivaara Corp.
Promerix за лапароскопска хирургия, Медицинска Апаратура, Операционни маси
Promerix за лапароскопска хирургия, Медицинска Апаратура, Операционни маси
Promerix за лапароскопска хирургия, Медицинска Апаратура, Операционни маси

Правилното позициониране на пациента върху операционната маса по време на хирургична интервенция е изключително важно за оптимизиране на хирургическата експозиция и намаляване на риска от наранявания, свързани с позиционирането. Финландската компания Merivaara Corp. създава операционна маса Promerix фокусирайки се върху правилното и ергономично позициониране на пациента. Promerix е електро-хидравлична операционна маса, ненадмината по своята функционалност и надеждност.

Правилното позициониране при лапароскопски операции е предизвикателство за производителите на всяка операционна маса. Тук Promerix e ненадминат продукт със своите минимално отстояние под 20 сантиметра височина при обратен тренделенбург 35 градуса и максимален слайдинг. Отлична възможност да се позиционират пациенти с наднормено тегло. 

Задвижваниете електрически функции позволяват на операционния екип да позиционират пациента лесно и удобно. Разнообразието от аксесоари също допринася за комфорта на работа на екипа.

Възможностите включват:

- ботуши за позициониране на крака тип стреме ,регулируеми  с пневматични амортисьори с индикатори за градус на позициониране в литотомична позиция. Щадящо за пациента решение, което не възпрепятства правилното кръвоснабдяване на крайниците при продължителни процедури. 

 

- Разделена секция крака със странични ограничители

- Матрак 80мм с виско-еластична мемори пяна - изключително важен при продължителни процедури

- Стандартни опори за колене - Goepel 

 

 


Изпрати запитване