Дентални микроскопи OPDent / OPDent5

Optomic, Испания
Дентални микроскопи OPDent / OPDent5, Стоматология, Ендодонтска апаратура
Дентални микроскопи OPDent / OPDent5, Стоматология, Ендодонтска апаратура

Mикроскопите OP-Dent 5 и OP-Dent  на OPTOMIC, отговарят на потребностите на най-взискателните специалисти в областта на стоматологията.
Те предлагат един от най-широките диапазони на осветителни системи светлинни сплитери, както и устройства за заснемане на видео и обработка на изображения.
Техните отлични оптични и механични характеристики, заедно с тяхната голяма мобилност и гъвкавост, прави тези микроскопи идеалното оборудване
всяко лечение.
Устойчивостта и стабилността им, както и свободата на движение,
дава възможност главата да бъде позиционирана в ергономична за работа позиция. 
OP-Dent 5 е проектиран и произведен с помощта на най-модерните и
прецизни производствени системи.
Soft Move е изключителна система за позициониране и фиксиране, която осигурява на микроскопите OPTOMIC отличена мобилност, гладка и прецизна настройка  и стабилност във всяка позиция.

Микроскопите OP-Dent предлагат две възможности:
• Бинокулярна глава с регулиране на наклона от 0 ° до 240 °: широкият му обхват на завъртане позволява идеалното позициониране както на микроскопа в най-ергономичната за специалиста позиция.
• бинокуларна глава, фиксирана под 45 °: Компактна глава с фиксиран ъгъл, която позволява лекаря да извърши лечението по пряк и непряк начин.


ОБЕКТИВИ:
Стандартно микроскопите на Optomic се предлагат с обектив 250мм
Опционални обективи: 200mm, 300mm and 400mm
Благодарение на лещите с голям диаметър е подобрено осветяването на оста за наблюдение, предлагайки хомогенна осветеност на наблюдаваното поле, както и по-добро пропускане на светлината.  Обективът f = 400 mm позволява да се използва като система за осветяване и документиране за външни или екстраорални полета.


Окуляри:
Стандартни: 10x широкоъгълни окуляри.
Опция: 12,5x и 16x широкоъгълни окуляри.
Лещи с голям диаметър. Оптичното покритие предлага висока резолюция, контраст и дефиниция, която осигурява ярки и хроматични реални изображения и изключително качество на образа.


Ефективно мащабиране:
OP-Dent 5 има пет степенно увеличение(0,4x, 0,6x, 1x, 1,6x y 2,5x) от 2х до 34х , в зависимост от комбинацията на обектив, окулари и бинокуляр
OP – Dent има три степенно увеличение (0,6x, 1x, 1,6x) от 2x до 22х, в зависимост от комбинацията на обектив, окулари и бинокуляр.


Осветление: LED
Възможности за монтаж: стенен, таванен или на мобилна стойка на колела.
Микроскопите на Optomic могат да бъдат доставени с beam splitter, HD камера, софтуер за архивиране на изображения и др.
 

 


Изпрати запитване