Ултразвуков скалер UDS-L LED

Woodpecker
Ултразвуков  скалер UDS-L LED, Стоматология, Скалери
Цена: 1,134.00 лв.
Сложи в кошницата
Ултразвуковия скалер UDS -E LED е съвременен апарат от висок клас , съчетаващ възможности за употреба както в парадонтологията ,така и в ендодонтията .
 
Едно от най-големите предимства на скалера с дозатор е, че можете да го поставите където искате в кабинета си, тъй като няма връзка с водоснабдяването. Противоплъзгащите се гумени крачета на контролния блок го правят  напълно стабилен, докато работите.
 
Снемаема , ръкохватка със светлина осигурява по-добра видимоост на оперативното поле и позволява автоклавиране на 134 градуса . Интензитет на светлината 6 000 lux.
 
Микропроцесорният контролен панел ви позволява да изберете между режими на скалер, ендодонтски и пародонтски режими на функциониране. Изключително лесен за използване. Бутон „OPTION“ ви позволява да изберете режим на работа и „+“ и „-“ клавишите ви позволяват да регулирате силата на вибрацията. Избраната интензивност на вибрациите се показва  от 10 LED-а  на контролния блок. Скоростта на вода / пръскане може да се регулира чрез копче на контролния блок.
 
 
Перио и ендо накрайници включени в комплекта. 
На върха на накрайниците се отделя по-малко количество топлина, което подобрява комфорта на пациента при манипулациите. 
Захранване : 220 - 240V ~ 50Hz / 60Hz 24V ~ 50Hz / 60Hz l.3A
Изходна мощност 3W ~ 20W 
Ултразвукова Честота 28kHz ± 3kHz 
 
Комплектация:
- Педал за контрол
- Скалер с LED ръкохватка 6000 lx
- Резервоар 500мл и 350 мл.
- Накрайници ЕМС съвместими ( 8+4)
- Захранване 

Изпрати запитване