Система за въздушно полиране Prophy Silk

Италия
Система за въздушно полиране Prophy Silk, Стоматология, Скалери
Цена: 1,248.00 лв.
Сложи в кошницата
Профилактиката играе съществена роля за предотвратяване на патологии на устната кухина, но за да бъде ефективна, това изисква използването на удобни за работа професионални инструменти. Ръкохватката за въздушно полиране Prophy Silk  на Ivory използва въздух и полираща пудра и е деликатна към емайла. Системата  Prophy Silk е идеална за отстраняване  на плака, лечение на обезцветяване и за общо почистване. Принципа на функциониране се основава на механичното действие на поток от кристали на натриев бикарбонат, който се ускорява в струя на сгъстен въздух и вода и се разтваря до образуване на спрей с голяма мощност. Ръкохватката произвежда мощна  струя с  почистващ ефект, която е приятна за пациента. 
 
Благодарение на бързия конектор към шлауха на юнита,можете да извършвате последователни профилактични лечения по-бързо и да постигнете отлични резултати.
 
Намалено тегло, компактен дизайн и ергономично стесняване на ръкохватката дават на отличен естествен захват и спомагат за комфорта на работа в ергономична за тялото позиция. 
Ръкохватката има херметически затворен и лесен за пълнене контейнер за полираща пудра.  Може да бъде дезинфекцирана в автоклав до 135 ° C за максимална хигиена.
 
Специален дизайн на дюзите генерира струя под формата на обърната чаша шампанско. Това избягва разпръскването и гарантира непрекъснато изплакване на устната кухина. Върхът може да се върти на 360 °, за да позволи бързо и ефективно почистване дори в труднодостъпни зони. Върхът може да се дезинфекцира в автоклав при температура до 135 ° C  за максимална хигиена.
 
Предлага се във варианти за съвместимост със следните марки: W&H, Sirona, Kavo, Bienair, NSK

Изпрати запитване