Новини

Премиум клас хирургични инструменти от Asanus- Германия

Премиум клас хирургични инструменти от Asanus- Германия

В съответствие с динамичното развитие на хирургията, ние непрекъснато се стремим да разширим продуктовото си портфолио и да предложим на клиентите си висококачествени и иновативни продукти.
 
Избрахме за нашите клиенти инструментите на немската компания Asanus, защото разработва и произвежда хирургични инструменти с най-високо ниво на прецизност и от подбрани висококачествени материали. В разработването на продуктите на Asanus участват консултанти хирурзи и болничен персонал, за да бъдат създадени инструменти с необходимото качество и точност. 
 
Инструментите на ASANUS далеч надхвърлят изискванията на DIN стандарта, гарантирайки на хирурзите максимална прецизност и надеждно приложение в дългосрочен план. С продуктова гама от над 18 000 номенклатури, инструментите на Asanus обхващат почти всички хирургични специалности - УНГ, гинекология, урология, съдова хирургия, офталмология, кардиохирургия, микроневрохирургия, обща хирургия, ортопедична хирургия. 
 
Инструментите са разделени в няколко продуктови линии – от най-високия клас фини инструменти до линия инструменти за ежедневни нужди:
- Titanit 
- Blue Line Titanium
- Anobilis
- Power Cut Scissors
- Super Cut Scissors
- Fine Line
- Dalia Line 
 
Не се колебайте да се свържете с нас за подробна информация и цени на тел. 0879906217 и e-mail: sales@gke.bg