Партньори

Merivaara Corp.

Merivaara Corp.

Merivaara e компания с фокус в проектирането и  производството на болнично оборудване от най - висок клас.  Компанията е създадена 1901г. и е производител на операционни маси от 1910г. Днес компанията е един от лидерите в производството на  висок клас операционни маси в световен мащаб. С развитието на предпочитанията на клиента и навлизането на високите технологии в медицината, Merivaara разработва системата за интегрирани операционни зали - Open OR с която ефективно се управляват документацията и процесите в операционната зала, а връзката с всяка точка на света за консултация или обучение става достъпна и лесна, без да нарушава процеса на работа в операционната зала.

Като производител на медицинско оборудване, Merivaara отделя основно значение на качеството и сертифицирането на своите продукти. Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2008, ISO 13485:2003 i ISO 14001:2004. Продуктите на компанията имат CE маркировка и отговарят на изискванията на международните стандарти.

http://www.merivaara.com/
Lemi Group

Lemi Group

Lemi е италианска компания, която е на пазара от 1989г. и работи с над 100 страни по света. Фирмата предлага  медицинско и Beauty & Spa оборудване. Високото качество на продуктите съчетано с комфорта, функционалността и красивия им дизайн, ги прави идеален избор за медицинските заведения и СПА центровете.

http://www.lemigroup.com/en/
EUROCLINIC SpA

EUROCLINIC SpA

EUROCLINIC е италианска компания, специализирана в производството на високотехнологично оборудване за професионални амбулаторни помещения.

Петте продуктови линии на фирмата разполагат с широк асортимент от модели и конфигурации:  УНГ юнити, специализирани столове за гинекология и урология, столове за диализа и онкология и диагностична апаратура за отоневрология. Дружеството инвестира всичките си ресурси в проучване и разработване на нови проекти, като отделя специално внимание на качеството на материалите и дизайна, което прави продуктите с марката Euroclinic разпознаваеми в целия свят. 

https://www.euroclinic.it/
Meyosis

Meyosis

Meyosis е производител на висококачествено болнично оборудване, включително болнични легла,  носилки и колички за спешна помощ.  Фирмата е локализирана в  Истанбул. Целта на нейните продукти е да осигури комфорт както на пациентите, така и на здравните специалисти, които са в непосредствена близост до тях.  Качеството на продуктите се определя от работа с европейски дизайнери и европейски доставчици на технологии. 

http://www.meyosis.com/en/
Medical Econet- Германия

Medical Econet- Германия

Medical Econet Gmbh е германски производител и дистрибутор на висококачествена диагностична апаратура - пациентни монитори, електрокардиографи, стрес тест и холтер системи, фетални монитори и апаратура за образна диагностика.  В продуктовата гама на производителя е включена и ветеринарно-медицинска апаратура. 

https://www.medical-econet.com/en/products
Brymill Cryogenic Systems

Brymill Cryogenic Systems

Brymill Cryogenic Systems е специализирана в производството на високачествено криохирургично оборудване за приложение в дерматологията.

https://www.brymilleurope.com/
Cobams Srl.

Cobams Srl.

Cobams Srl. е италианска компания, с дългогодишен опит в производството на оборудване за неонатология. Продуктовата им гама включва кувьози, апарати за фототерапия на новородени, бебешки реанимационни и термолегла. Продуктите се отличават с високо качество, пълна функционалност и достъпна цена. 

http://www.cobams.com/index.html
Foreseeson Custom Displays

Foreseeson Custom Displays

Джи Кей Инженеринг Груп ООД  е ексклузивен дистрибутор за България и Македония на американската компания FSN. FSN е компания фокусирана в производството на медицински монитори и системи за управлене на медицински  видео изображения

Компанията предлага богата гама от дентални, операционни, радиологични монитори ( в сътрудничество с WIDE), устройства за архивиране и запис на видео от ендоскопски и операционни камери.

 

http://fsnmed.com/
LM Medical Division

LM Medical Division

LM Medical Division е италианска компания специализирана в производство на оборудване с изводи за медицински газове.

Красивия дизайн на продуктите и отличните им технически характеристики ги правят предпочитан избор за създаване на съвременнна обстановка в медицинските заведения.

http://www.lmmedicaldivision.com/
Ambra Sistemi Srl.

Ambra Sistemi Srl.

Ambra Sistemi Srl. разработва и произвежда системи за мониторинг, контрол и анализ на медицински и индустриални газове съхранявани в компресирано състояние и криогенни инсталации.

http://www.ambrasistemi.it/prodotti.asp?lang=en
Атлас Копко България ЕООД

Атлас Копко България ЕООД

Atlas Copco e един от световните лидери в предлагането на решения за индустриалното производство.

Atlas Copco е основана през 1873 г. в Швеция. В България Atlas Copco налага своите продукти от строителната, минната и компресорната техника.

http://www.atlascopco.com/us.
Codaco Electronic s.r.o.

Codaco Electronic s.r.o.

Codaco Electronic е чешка компания създадена 1993г. Основна сфера на дейност на компанията е производство на комуникационни системи за медицината - от отделения с най-високо ниво на спешност и болници до хосписи и старчески домове. Основен приоритет на компанията е създаване на високотехнологични и надеждни системи, които да дават необходимата сигурност  и функционалности на пациента и медиинския персонал. Компанията постоянно развива свойте продукти, добавяйки нови възможности.